Isotard20

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/03/2003 | 07:47 | מאת: Bafi

ללימור מנהלת הפורום שלום אתמול לקחתי לראשונה את התרופה איזוטרד20 , (בהוראת רופא-כמובן),ידעתי שעלי לצפות לכאבי ראש, ואכן כעבור שעתיים החלו כאבי ראש שהלכו והתגברו ככל שנקפו השעות, גייסתי את כל התותחים שהיו בסביבתי (כדורים לכאבי ראש-הכוונה) ופשוט הרגשתי נורא נורא, בסוף כדור בשם רוגען הרגיע קצת את המצב אבל עדיין לישון הלכתי עם כאבי ראש, (את הכדור לקחתי ב-8 בבוקר), אינני מתכוונת להמשיך לקחת את הכדור ואגיע בהקדם לרופא אבל זה בכ"א יקח כמה ימים. שאלתי האם גם בפעם השנייה התופעות יהיו כ"כ חריפות והאם יש כדור לאותה מטרה (הרחבת כלי דם) שתופעות הלוואי שלו קטנות יותר. הרבה תודה על .

08/03/2003 | 23:14 | מאת:

Bafi שלום ותודה שפנית לפורום Isotsard 20 הינה תרופה אשר גורמת לתופעות לוואי כמו כאב ראש, סחרחורת והסמקה. תופעות לוואי אלה מאפיינות את תחילת הטיפול בכדור והולכות ופוחתות עם ההמשך בטיפול בתרופה. ניתן להקטין תופעות לוואי אלה על ידי לקיחת מנות קטנות של התרופה בתחילת הטיפול. בכל מקרה יש להמנע או לנהוג במשנה זהירות בנושא הנהיגה עד אשר התגובה לכדור מתייצבת עם הזמן. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

09/03/2003 | 17:39 | מאת: Bafi

ללימור שלום תודה על תשובתך המהירה, לצערי תשובתך אינה מספקת, לא חידשת דבר, ידעתי כבר קודם על כאב צפוי שאמור לחלוף עם הזמן גם מדבריו של הרופא וגם מקריאה של ההוראות המצורפות לתרופה, הפעם אהיה יותר ספציפית, שאלה ראשונה: יש כמות קטנה יותר מאיזוטרד20 ? הרי לקחתי רק כדור אחד רק פעם אחת. ןשאלה נוספת האם ישנם תרופות שאינן גורמות לכאב ראש. (וכעת עלתה בראשי שאלה נוספת) האם לקחת עם אוכל/בלי אוכל האם מבחינת כאב הראש יכולה להיות השפעה על שעת הלקיחה.