אלטרולט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/04/2004 | 09:39 | מאת: מיטל

לרוקחת שלום אני סובלת תקופה ארוכה ממתח וחרדה שמתבטאת בהרגשת סחרחורת וריחוף. מרגישה רוב הזמן אי שקט. קיבלתי מנאורולוג תרופה השם אלטרולט. רציתי לשאול: האם יש תופעות לוואי. האם זה אמור להרגיע, והאם זה יטפל בחרדות. האם זה ממכר. האם אפשר לשלב עם תוספת חומצה פולית ו- b12 שקיבלתי בעקבות חוסר. תודה מיטל

21/04/2004 | 18:08 | מאת:

שלום מיטל התרופה מיועדת להרגעה קלה. לתרופה יש מספר תופעות לוואי כאשר הנפוצות הן סחרחורות, עייפות, כאבי ראש, יובש בפה, רגישות במערכת העיכול, טעם מוזר בפה. לתרופה אין אפקט ממכר, אך צריך להפסיקה בהדרגה ולא בבת אחת. ניתן לקחתה עם התרופות האחרות שציינת. לימור איזנבוד

29/04/2004 | 18:34 | מאת: אילנה

אלטרולט גרם לי לכאבי בטן איומים!!!!!

20/11/2005 | 11:56 | מאת: עמי

ע"י ניורולוג. ביתי סובלת מאסטמה ואף ציינה זאת באזני הרופא. בעלון המצורף לתרופה מצויינת אזהרה כנגד השימוש לחולי אסטמה. באתר ראיתי שזוהי בכלל תרופה לבעיות נפשיות. מה עליה לעשות?