זריקת דפירילין 3.75

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/03/2004 | 13:27 | מאת: קרן

שלום, לפני 3 חודשים עברתי ניתוח בטני מלא במהלכו הוסרו לי מהשחלות וסביבתן הרבה ציסטות מסוג אנדומטריוזיס. לא נכרתו ממני איברים ולאחרונה אף קיבלתי מחזור (אני בת 40). הרופא הציע לי לקבל זריקת דיפרלין אחת לחודש 3.75. אני מעוניינת לדעת פרטים על הזריקה, תופעות הלוואי שלה, אחוזי ההצלחה שלה וכדומה. אודה על קבלת תשובה. קרן.

17/03/2004 | 19:14 | מאת: דור

את לא יודעת שהם זבל של אנשים ולא אוהבים לעזור גם אני מחכה לתשובה אך לשווא!!!!!1

23/03/2004 | 23:20 | מאת:

שלום קרן התרופה מיועדת לטיפול בגידולים של אברי המין באישה והפרוסטטה בגבר. הזריקה ניתנת פעם בחודש, לתוך השריר. תופעות הלוואי הנפוצות הן גלי חום, יובש בנרתיק, ירידה בחשק המיני, דימומים בין וסתיים, כאבי ראש, הפרעות בשינה, עליה במשקל, בחילות וכאבים באזור ההזרקה. לימור איזנבוד