גאודון בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/03/2003 | 15:59 | מאת: הלי

שלום רב. אני חולה בסכיזופרניה ומטופלת בתרופה "גאודון" 120 מ"ג. כרגע אני לא בהריון אך ברצוני לדעת אם ניתן ליטול תרופה זו בזמן הריון בשביל תכנון לעתיד. בתודה , הלי.

06/03/2003 | 22:50 | מאת:

הי הלי ותודה שפנית לפורום לימטב ידיעתי וגם כשבררתי קצת לעומק, נראה שהתרופה לא נבדקה על נשים בהריון. בדיקות בבעלי חיים הראו מומים מולדים אצל גורים שאימותיהן טופלו בתרופה. בכל מקרה הוראות היצרן הן להוועץ ברופא לפני הכניסה להריון. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם