סל התרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/02/2004 | 10:17 | מאת: קרן

שלום רב, האם קיים אתר אינטרנט בו אפשר למצא את סל התרופות -העדכני- להיום? ובנוסף, האם יתכן שתרופה שנרשמה לאחרונה בסל התרופות להתוויה מסויימת - מיגרנה- בנוסף להתויה הקודמת שלה - אפילפסיה ( אני מדברת על טופמקס) -נרשמה לי על ידי מרפאת חוץ של בית חולים של הקופה(כללית) - אך מסרבים לספק לי אותה בטענה שקיימות תרופות יותר זולות בסל? מה ניתן לעשות בענין? תודה קרן

12/02/2004 | 13:32 | מאת: מג"ר בבאי דני - רוקח

בס"ד קרן שלום ! דשדי למעלה כמה שורות עניתי לאלקס בדיוק בנושא זה ולא שמתי לב ש"עמדת" קודם בתור.. בברכה מג"ר בבאי דני רוקח

16/02/2004 | 21:56 | מאת:

שלום קרן קיים האתר של משרד הבריאות. בו תוכלי לחפש לגבי כל תרופה לאילו התוויות היא רשומה: http://www.health.gov.il לגבי קופת החולים. לקופה שיקולים משלה (בעיקר כלכליים) במתן התרופות למבוטחים. אולם אם התרופות הקיימות בקופה ניתנו לך ואינן עוזרות (ויש לך גיבוי מהרופא על כך) ניתן להתווכח איתם על ידי פניה לרופא מחוזי, בצירוף כל הניירת שקיימת. לימור איזנבוד