קשקשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/01/2004 | 15:58 | מאת: עופר

רציתי לדעת מה ניתן לעשות כנגד הצטברות מסיבית של קשקשים באזורים שונים של הקרקפת המובילה לנשירה ולהדלדלות השער באזורים אלו, בהתייעצות שהייתה לי עם רופא עור נאמר לי שקשקשים אינם גורמים לנשירה (מקסימום זמנית) ושיש לי נשירה גברית טיפוסית... מאחר והעניין מחמיר והשמפו הרפואי שסופק לי נגד קשקשים אינו עוזר, הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות, ובאיזה תרופות ניתן להשתמש?

22/01/2004 | 20:51 | מאת:

שלום עופר, ישנם סוגי שמפו אשר אינם רק שמפו נגד קשקשים, אלא ממש טיפוליים, כמו: אגיספור שמפו או ניזורל שמפו. בנוסף קיימו תמיסות טיפוליות למריחה על הקרקפת במיוחד. גם לבעית ההתקרחות ישנם היום טיפולים למריחה על הקרקפת וגם ככדורים לבליעה. לימור איזנבוד

25/01/2004 | 12:21 | מאת: עליזה

שלום האם ניתן להשתמש בסוגי השמפו האלה לאורך זמן?