cipralex

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/01/2004 | 10:07 | מאת: עמיקו

מתרופה קודמת שקיבלתי סבלתי מספר שבועות מבחילות קשות ובהמשך כמעט ואיבדתי את הליבידו. מהן תופעות הלוואי של סיפרלקס?

22/01/2004 | 20:49 | מאת:

שלום עמיקו תופעות הלוואי של ציפרלקס הן סחרחורות, בחילה, שלשולים, יובש בפה והפרעות בזקפה. לא בטוח שבגלל שהתרחשו תופעות מסוימות בתרופה הקודמת, הן תקרנה גם כאן. תופעות הלוואי לא קורות אצל כל המטופלים, ולכן יתכן כי עם ציפרלקס לא תסבול מאותן תופעות. לימור איזנבוד

03/02/2004 | 19:56 | מאת: חבר לצרה

צר לי ידידי, אבל גם כאן מחכה לך אותו ה" תענוג" . לוקח כבר כחודשיים והבחילות רק מתגברות. ההפרעות בתיפקוד המיני הן: ירידה דרסטית בדחף המיני, ירידה ביכולת להחזיק זיקפה לאורך זמן( אם כבר נעמד לך) , לפעמים זיקפה מתמשכת ללא יכולת להגיע לאורגזמה( נשמע כיף, רק אם לבת/בן הזוג שלך יש את הרצון לסבול) ולבסוף יאוש מזה שאתה לא יכול לגמור. הבחילות וכאבי הבטן רק מתגברים, והכי חשוב, אין שיפור ניכר בנחס הכללי. אני למשל, די קרוב לקבל החלטה שאני מעדיף את הנחס הידוע של שפיפות על פני כל הכתוב למעלה. בהצלחה.