תרופות ללחץ דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/01/2004 | 20:54 | מאת: גילה

קבלתי מרופא המטפל בלחץ דם 2 תרופות בשם Penedil 5 mg בבוקר ובערב Vasopril Plus 20 mg בבוקר (כל פעם כדור אחד). ברצוני לקבל תדרוך איך להשתמש בתרופות לפני האוכל או אחרי האוכל וכמה זמן לפני הארוחה או אחריה על מנת להבטיח יעילות בקבלת התרופה בתודה מראש גילה

18/01/2004 | 20:06 | מאת:

שלום גילה פנדיל- כדאי לקחתו עם אוכל. ווזופריל- כדאי לקחתו כשעה לפני האוכל אך לא חייב (אין הבדל בכמות הנספגת לגוף עם/בלי אוכל אלא רק במתי היא נספגת). לימור איזנבוד

12/04/2004 | 19:07 | מאת: רותי