בבקשה לענות מהר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/01/2004 | 23:08 | מאת: jebadaya

שלום לימור, מאחר ורופאת המשפחה שלי היא רוסיה יחסית חדשה בארץ שלא יודעת כל כך טוב עברית ויש לנו קצר בתקשורת, אני אודה לך אם תעני לי על שאלתי: בזמן האחרון אני סובל מנידודי שינה קשים מאוד, אני לוקח נימבון וזה כמעט ולא משפיע עליי, אני אודה לך אם תוכלי להמליץ לי על כדורי שינה בעלי השפעה חזקה יותר. אגב, האם כמות גדולה של כדורים מסוג נימבון שנלקחת בטעות יכולה להוות סכנה עד לכדי מוות?

12/01/2004 | 21:54 | מאת:

שלום jebadaya קיימים היום בשוק כדורי שינה אחרים כמו נוקטורנו וזודורם אשר נמכרים לפי מרשם רופא והינם שונים מן הנומבון. בנוסף קיימים גם כדורים הנמכרים ללא מרשם רופא כמו יוניסום, סונגה-נייט. בלקיחת כמות גדולה של נומבון, תהיה השריה מוגברת של שינה, אך לא מוות. לימור איזנבוד