סרוקסט ובריחת שתן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/01/2004 | 12:43 | מאת: אסנת

שלום, האם ידוע על תופעת לוואי של בריחת שתן עם לקיחת סרוקסט? תודה,אסנת.

04/01/2004 | 00:25 | מאת: דני בבאי

בס"ד לאסנת שלום ! אכן לסרוקסט מוכרת תופעת לואי אפשרית זו של בריחת שתן אם כי תכיפות במתן שתן ואצירת שתן הן המוזכרות יותר . urinary incontinence (inability to control urination), urinary retention +במקום אחר frequent urination תופעות במע' השתן הן בין הפחות נפוצות אך קיימות ויתכן שהן קשורות למינון ויתכן שתוכלי להחליף לפרופה דומה מאותה קבוצה, התיעצי עם הרופא שלך. במ"צב האסמכתא:- urinary incontinence (inability to control urination), urinary retention בברכה מג"ר דני בבאי רוקח

08/01/2004 | 13:32 | מאת:

שלום אסנת. התופעה שציינת מוכרת. אם הדבר מפריע מאד כדאי לשקול יחד עם הרופא החלפת התרופה. לימור איזנבוד