PLAVIX - clopidogrel 75

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/12/2003 | 17:03 | מאת: סילביה

שלום, לאחר צינטור עלי לקחת את התרופה הנ"ך במשך חצי שנה. מאחר והיא יקרה בארץ באפשרותי להביאה מארה"ב (עם מרשם). מאחר ובכל ארץ לתרופות שמות משלהן האם תוכלו לאמר לי איך נקראות תרופות מקבילות שם? (בשיחה עם רופא אמריקאי, לא כל תרופה מקומית שאמרתי לו את שמה הוא הכיר ולא הבין למה כוונתי.) בתודה מראש, סילביה.

24/12/2003 | 23:49 | מאת: דני

בס"ד סילביה שלום ! אם אם אם ! הרופא לא הכיר את התרופה בשמה או בשמה הגנרי PLAVIX® (Bristol-Myers Squibb) (clopidogrel bisulfate tablets ........פשוט החליפי את הרופא. במצ"ב קישור ( חינם דורש רישום פשוט ) http://www.drugs.com/xq/cfm/pageid_0/htm_10455200.htm/tgid_/bn_CLOPIDOGREL%20BISULFATE/type_pdr/qx/index.htm אפשר גם לשלוח לו את הלינק. אגב לא בטוח שבחו"ל הוא "בחינם" 70 $ דולר בקנדה , הינה לינק למחיר http://www.rx1.biz/canadian_online_pharmacy_prices_searchresult.cfm דני רוקח medica.co.il

25/12/2003 | 00:24 | מאת:

שלום סילביה השם הגנרי הוא זהה בכל העולם, אולם במקרה זה גם בארה"ב התרופה נקראת בשם המסחרי PLAVIX. יכול להיות שהיתה אי הבנה עם הרופא. נסי שוב. לימור איזנבוד

26/12/2003 | 15:46 | מאת: סילביה

לדני וללימור תודה על תשובותיכם. במקרה הזה הקדמתי "חקירה" על פנייה לרופא בארה"ב בקשר לשמה של התרופה שם. הבעיה התעוררה בקשר ל"מיקרופירין", היתה אי הבנה קצרה עד שהבנתי שזה סוג של "אספירין"...