ריבוי תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

02/12/2003 | 15:48 | מאת: עקיבא ברקוביץ

שלום רב אמי סובלת ממספר רב של מחלות וכתוצאה מכך היא מקבלת הרבה תרופות והם: לוסק,נורבקס,נורליפ,רסיטל,אלטרוקסין,נירווקסל,טרמדקס נורמיטן,מונולוג,קולחיצין,ווסקייז,דיאוואן,קרון,רקורמון כתוצאה מכך יש לה המון תפעות לוואי אמי בימים האחרונים לא מתפקדת בכלל לא הולכת , עושה את הצרכים על עצמה , מבולבלת , לא מזהה את בעלה וילדיה לא אוכלת , קשיי נשימה , אנחנו כל שבועים בממוצע מגיעים לבית חולים רמבם הם מיצבים את המצב ומשחררים הביתה אבי אדם לאחר ניתוח לב וקשה לו לעזור לה אני מבקש ממכם עצה או כיוון מה לעשות אנחנו מאבדים תקווה בתודה מראש ברקוביץ עקיבא 04-8704879 053-216611

08/12/2003 | 21:44 | מאת: זמיר

אולי כדאי שתשקלו פניה לרופא גריאטרי. אולי הפניה לאשפוז סיעודי???? לפי תאורך אמך אינה אדם עצמאי וזקוקה לעזרה חיצונית. האם שקלתם להביא מטפל/ת דרך ביטוח לאומי???? אולי עובדת זרה שתגור בביתה ותעזור בהתאם לצורך.

08/12/2003 | 22:09 | מאת:

שלום עקיבא הבעיה אצל אמך מורכבת הן מריבוי המחלות והן מריבוי התרופות. יתכן כי ההדרדרות במצבה נובע מריבוי התרופות, או מחוסר התאמה של המינון שלהן. כדאי לשקול פניה מחודשת לרופא המשפחה או לרופא גריאטרי או לרוקח קליני (נמצא היום כמעט בכל קופה), על מנת לעשות סדר לגבי התרופות. לימור איזנבוד