חיסון נגד דלקת ריאות ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

26/11/2003 | 08:54 | מאת: יוסף לביא

בן 66. קיבלתי אתמול זרירת חיסון נגד דלקת ריאות (כל 6 שנים) וכעבור כמה שעות החל אזור הזריקה בזרוע לכאוב כאב בינוני מטריד עם נפיחות בקוטר 8 ס"מ סביב מקום הזריקה ובהדרגה החל חום עד ל-37,7 עם תחושות רגילות של חום ולקחתי 3 פעמים בתוך 12 שעות דקסמול pm (אחד) ושני דקסמול פלוס, בעיקר כדי להרדם. האם יש תופעות לוואי כאלה לחיסון נגד דלקת ריאות ?

02/12/2003 | 22:44 | מאת:

שלום יוסף לביא לחיסון נגד דלקת ריאות קיימת תופעת לוואי של רגישות במקום ההזרקה, שמתבטאת בנפיחות, אודם ורגישות למגע. גם החום יתכן כתוצאה מהחיסון. בכל מקרה הטיפול שעשית הוא מצוין. לימור איזנבוד

03/12/2003 | 08:45 | מאת: יוסף לביא

לימור איזנבוד. תודה לך מקרב לב.