פרופסיה נגד נשירה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/11/2003 | 15:51 | מאת: ריטה

שלום רב, רציתי לקבל מידע לקבל כדורי פרופסיה לנשירת שיער, האם יש תופעות לוואי או נזק בלתי הפיך, האם יש השפעה שלילית על הגוף או ההתנהגות? בברכה

01/12/2003 | 21:33 | מאת:

שלום ריטה. התרופה אינה מיועדת לנשים! בגברים יש לקחתה למשך 3 חודשים לפחות לפני שניתן לומר אם היא יעילה. יש להמשיך לקחתה כל עוד רוצים לשמר את אפקט השיער. אם מפסיקים יש חזרה למצב ההתחלתי או גרוע ממנו תוך 12 חודשים. תופעות הלוואי הן: הגדלת השדיים, רגישות בשדיים, ירידה בחשק המיני, הפרעות בזקפה ובשפיכה, ופריחה. תופעות הלוואי חולפות עם הפסקת לקיחת התרופה. לימור איזנבוד

02/12/2003 | 07:27 | מאת: ריטה

שלום שוב בני בן ה-27 לוקח את התרופה, האם יש חלופה לתרופה זו? האם יש חלופה שהיא לא תרופה אלא קרם או משהו שגם עוזר לנשירה. בני לוקח את הפרופסיה כבר למעלה משנה ללא הפסקה, האם ניתן לעשות הפסקות קצרות מבלי שזה ישבש את ההשפעה לנשירת השיער? מודה לך מראש ריטה