כדור שינה דורמיקום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/11/2003 | 17:52 | מאת: יוסי

שלום שמעתי על כדור שינה בשם דורמיקום dormicum midazolam mg15 העושה פלאות האם ניתן להשיגו בארץ?

18/11/2003 | 19:16 | מאת: אלכס

יש בארץ אמפולות להזרקה של דורמיקום ונמצאים בשימוש ע"י רופאים מרדימים. אין בארץ כדורים של דורמיקום. מדובר בתרופה ממשפחת הבנזודיאזפינים עם השפעה היפנוטית מאד חזקה ומשמשת להרדמה לפני ניתוחים. התרופה איננה מיועדת לשימוש עצמי בבית.

18/11/2003 | 23:46 | מאת:

שלום יוסי התשובה של אלכס נכונה מאד. לא תוכל להשיג תרופה זו לשימוש עצמי בבית. לימור איזנבוד

19/11/2003 | 13:05 | מאת: יוסי

נאמר לי כי אפשר להשיגה בחו"ל. האם יש סכנה בשימוש בה?