גירויים בעור מסביב לאיבר המין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/11/2003 | 16:50 | מאת: אליעד

שלום! אני בן 23 ובשבועות האחרונים אני סובל מגירויים בעור- מסביר לאיבר המין ומתחת לאשכים. ולהוסיף לכך גם גירוי מתחת לתנוך האוזן. גרויים אלה מופיעים לעיתים עם מוגלה. כמו כן סבלתי רבות בילדותי מגרויים מסביב לאיבר המין בלבד ובגיל מאוחר יותר מגירויים מתחת לתנוך של האוזן. שאלותיי הן: אילו תכשירים יעזרו לגירויים אלה? (הייתה לי מישחה שאני לא זוכר את שמה שהתחלקה למשחת בוקר וערב). האם "סילברול קרם" יעיל? ואילו תכשירים יש בהישג יד בשוק היום ללא צורך במרשם? תודה מראש...

18/11/2003 | 23:45 | מאת:

שלום אליעד. קשה לעשות רפואה דרך הפורום. כמו שאתה מתאר זה נשמע כמו סוג של פטרת שמזדהמת ומכאן הפצעים. תוכל לנסות טיפול על ידי משחות נגד פטריות וגירויים כמו הידרואגיסטן, פוליקוטן, למיסיל. לימור איזנבוד

19/11/2003 | 16:45 | מאת: אליעד

לימור שלום... איזו משחה ממומלצת ביותר? האם משחות אלה מחוייבות במרשם? ואיכן אני יכול להשיג את המשחות? (סופר פארם?)