לאחר רדיוכירורגיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/11/2003 | 22:10 | מאת: יואב

לד"ר שלום רב, ביוני 2002 היה לי דימום במוח כתוצאה מ-AVM. מאז עברתי שלוש אמבוליזציות בבי"ח בילינסון (האחרונה ביולי האחרון). ביום ה' ה-6.11.03 עברתי טיפול ברדיוכירורגיה לסגירת השארית שנותרה, בבי"ח תל השומר, לאחריו שוחררתי לביתי. כשעתיים לאחר הטיפול פרכסתי פעמיים והובהלתי למיון בתל השומר. אושפזתי למשך הלילה ושוחררתי למחרת, עם התרופות: דנטואין 300 מ"ג , מינון הולך ויורד של סטרואידים (ל-4 הימים הקרובים) וגסטרו 40 מ"ג. מאז אתמול אני לא מפסיק לשהק, תופעה שמטרידה אותי מאוד. מה לדעתך מקור הבעיה? איך אוכל לפתור אותה?

15/11/2003 | 22:07 | מאת:

שלום יואב. לצערי לא אוכל לעזור לך. איני יודעת מה מקור הבעיה. לימור איזנבוד