כדורי פריזמה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

09/10/2003 | 23:51 | מאת: מאי

שלום.קיבלתי מהרופא כדורי פקיזמה שאני טרם התחלתי לקחת מחששות כבדים.המטרה של לקיחת הכדור הינה הורדה במשקל כיוון שאני אכלנית כפייתית ופגועת גב תחתון.אז צריך להוריד במשקל כדי להקל על הכאבים.מה תופעות הלוואי של כדור זה?והאם יש כדור אחר לא פסיכיאטרי או יותר קל נגד בולמיה או אכילה כפייתית?

15/10/2003 | 08:01 | מאת:

שלום מאי ישנם אנשים רבים שלהם הפרעות אכילה מסוגים שונים המטופלים בפריזמה, או בתרופות דומות לה. כיום אלו סוג התרופות שבהן משתמשים. כדאי לנסות, במיוחד שאצלך פתרון הבעיה יביא גם לפתרון בבעיות הגב. לימור איזנבוד