שאלה בקשר למלטונין 3 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/10/2003 | 15:41 | מאת: מאור

רכשתי באופן פרטי מלטונין 3 מ"ג מחברה בשם Vitagem מארה"ב, וברצוני לדעת אם יש סיכון כלשהו בנטילת ההורמון (שנועד לפתור את בעיות השינה שלי..). אציין שיש לי רגישות עקב חוסר G6PD. המרכיבים המצויינים על האריזה: Microcrysralline Cellulose, Dicalcium Phosphate, Stearic Acid, Silica, Magnesium Stearate, Pharamaceutical Glaze. אשמח לדעת האם יש סיכון כלשהו בלקיחת ההורמון, ומהם תופעות הלוואי שעלי לצפות להם. תודה רבה, מאור.

12/10/2003 | 09:33 | מאת:

שלום מאור. לפי המרכיבים שציינת לא נראה שיש בעיה. אולם, חשוב לזכור שבתכשירים טבעיים, אין פיקוח על התאמה בין התווית והתכולה האמיתית. מה שציינת לגבי התכולה נראה שלגביו אין כל בעיה לאנשים הסובלים מחסר G6PD. לימור איזנבוד