סטילנוקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/10/2003 | 04:58 | מאת: שינה מתוקה

האם סטילנוקס (זולפידם) היא תרופת מרשם? והאם היא נחשבת ממכרת יותר או פחות יחסית ליוניסום(UNISOM)? תודה ולילה טוב...

12/10/2003 | 09:13 | מאת:

שלום לשינה מתוקה בהחלט צריך מרשם. יוניסום אינו ממכר ונמכר ללא מרשם רופא. לימור איזנבוד

12/10/2003 | 16:58 | מאת: שינה מתוקה

תודה רבה על התשובה : ) חשבתי שהיוניסום ממכר מכוון שרשום בעלון התרופה "אין לקחת לתקופה של יותר משבועיים רצופים"... אז זה קצת הפחיד אותי (מבחינת התמכרות) האם יש סכנה בכך שאני ישתמש בתרופה לתקופה שמעל שבועיים?