סדרי מינהל לקויים בבתי מרקחת.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/10/2003 | 00:31 | מאת: אלמוני

נושא: סדרי מינהל לא תקינים בבתי מרקחת אני עוקב אחר שאלות ותשובות בפורום זה , טרם ראיתי התייחסות לנושא המעסיק אותי לאחרונה: ניפוק תרופות בבתי המרקחת (ולניסיוני - מ"סופר פארם" ודומיהם) - אין התייחסות לפרטיותו של הלקוח. דבר ברור הוא לחלוטין שכשלקוח נעמד אל מול אשנב פקיד הבנק - שום אדם לא יגיע למרחק ראיה או שמיעה של הנעשה בינך - כלקוח - ובינו . ראוי היה אולי שרוקחים ומנהליהם יתייחסו לנושא הפרטיות מההיבטים הבאים : א. דלפק משוקע שיאפשר פרטיותו של הניפוק. ב.הקניית מודעות לרוקחים שצועקים לא פעם מקצה אחד של בית המרקחת לקצהו השני אודות פרט כזה או אחר (חוסר, אי בהירות, תחליף , שם רופא , התמחותו). זו בושה שאנשים ששמו לעצמם למטרה לשרת ציבור ניזקק (ומי לא כזה כשמגיע אליהם) - ילקו בחוסר מודעות שכזה. ג. הקמת סדרי עמידה בתוך בתי המרקחת שלא יאפשרו ל"ישראלי המצוי" לחטט בנעשה אצל קודמו בתור (בבנקים הנושא ניפתר ע"י מתיחת סרטי סימון ). ד. לאלץ את בתי המרקחת לצאת ולממן מסע פרסום למודעות הציבור. אשמח לשמוע תגובות. אלמוני.

12/10/2003 | 09:08 | מאת:

שלום לאלמוני. אתה צודק במאה אחוז. לאחרונה הוציאו הרוקחים המחוזיים הנחיות לגבי שמורה על פרטיות החולה. נקווה שהנחיות אלה יוצאו אכן לפועל. לימור איזנבוד