Traamdexתופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

05/10/2003 | 11:17 | מאת: עדן

האם יתכן כי שטפי דם תת עוריים הם תופעת לוואי של טרמדקס? זאת התרופה החדשה שאני נוטלת בזמן האחרון ואיני זוכרת שקיבלתי מכות בכל כך הרבה מקומות בגוף שמצדיק את כל שיטפי הדם. האם מסוכן להמשיך ליטול עוד תקופה מסויימת גם אם זו תופעת הלוואי? בתודה מראש וגמח"ט

12/10/2003 | 08:50 | מאת:

שלום עדן לתרופה עצמה אין תופעת לוואי כמו זו שאתה מתאר. אולם, כאשר ניתנת עם תרופות נוגדות קרישה, יש סיכוי להארכת משך הקרישה, דבר המחייב זהירות. אם אתה צורך תרופות מסוג זה, זו הסיבה. לימור איזנבוד