מה יעיל יותר?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

02/10/2003 | 17:49 | מאת: ענת

ברצוני לדעת מה עדיף יותר כדור זוטון או אומפרדקס קפליות? אני סובלת מכאבים בקיבה העליונה תודה

02/10/2003 | 22:44 | מאת: סנסי

שלום רב. בעקבות חבלת ראש מטופל אני באוקסיקונטיו בשימוש יום יומי כבר שנה, לפני זה לא יכולתי לתפקד בגלל כאבי הראש הכרונים דבר שיצר התפרצויות זעם, אובדן כושר עבודה, וירידה באיכות החיים הכדורים האלו הם תרופות פלא בזכותם חזרה איכות חיי החשש הגדול שיפסיקו לספק לי אותם ומצבי הפיסי נפשי ידרדר שוב,מרפאת כאב לא פותרת את בעייתי שאלתי האם ניתן להשתמש באוקסיקונטין במינון נמוך לאורך שנים? יש לציין שאין אני מכור להם ונעשתה הפסקה של שבוע ולאחר מכן המשכתי ליטול אותם כי הכאב בלתי נסבל האם יש תחליף לאוקסיקונטיו? האם תוכלי לספר לי על התרופה פרטים? תודה

02/10/2003 | 22:45 | מאת: סנסי

אופס סליחה

07/10/2003 | 16:16 | מאת:

שלום סנסי יש לכדור גם התוויה לשימוש ממושך, ואז משתמשים בצורת השחרור המושהה שלו. אין להתעלם מהעובדה כי לכדור יש אפקט ממכר... כדורים אחרים חזקים הם בד"כ דומים באופיים לכדור שלך. לימור איזנבוד

07/10/2003 | 16:19 | מאת:

שלום ענת חשוב לברר את מקור הכאבים. יתכן וניתן יהיה לפתור את הבעיה עם כדורים "פשוטים" יותר אף משני אלה שציינת. בכל מקרה ההחלטה לגבי איזה כדור חייבת להעשות על ידי רופא, ואין כאן שאלה של מה עדיף יותר... לימור איזנבוד