שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/10/2003 | 10:49 | מאת: נטשה

קבלתי מחו"ל את התוסף מזון הזה. אני מצ"ב את רשימת המרכיבים - האם יש כאן משהו מסוכן או לא בריא? Supplement Facts Serving Size: 2 Capsules Servings Per Container: 42 Amount Per Serving % Daily Value ‡ Niacin 30 mg 250% Zantrex-3 A Blend Containing: 1312 mg † Yerba Mate' (bark) SE † Caffeine † Guarana (seed) SE † Damiana (leaf, stem) SE † Schizonepeta (spica) SE † Green Tea (leaf) SE † Piper Nigum (fruit) SE † Tibetan Ginseng (root) SE † Panax Ginseng (root) SE † Maca Root SE † Cocoa Nut SE † Kola Nut SE † Thea Sinensis Complex (leaf) † ‡ Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet † Daily Value not Established Other Ingredients: Rice Flour

07/10/2003 | 15:54 | מאת:

שלום נטשה לא ניתן לדעת, כי לא כתוב לגבי אף אחד מן המרכיבים כמה יש ממנו. בנוסף, בגלל שהתכשיר הינו תוסף מזון, אין חובה שמה שכתוב, זה מה שיש בתוכו. לימור איזנבוד