תרופות לצפיפות העצם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/09/2003 | 19:02 | מאת: רוני

שלום, אבקש להציג שתי שאלות: האם ניתן לקחת ארימידקס ואוויסטה ביחד, או שיש סתירה ביניהם? מה עדיף: תרופה כמו ויטה-קל של קופת חולים (600 מ"ג סידן בטבליה, פעם ביום), או תרופות בריכוז נמוך יותר (200 מ"ג סידן, שלוש פעמים ביום, כדי להקטין תופעות לוואי)? תודה

07/10/2003 | 12:15 | מאת:

שלום רוני חיפשתי בכמה מקורות ולא מצאתי שיש בעיה לקחת את שניהם. אם הקלציום גורם לתופעות לוואי שקשורות ללקיחה, כדאי לחלק את המנה. אין הבדל בגוף בין שתי הצורות. לימור איזנבוד