אבני מרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

05/03/2003 | 15:43 | מאת: דנה

שלום. אני סובלת מאבנים בכיס המרה המלווים בכאבים חזקים. נקבע לי תור למרפאת חוץ לפני ניתוח בעוד שלושה שבועות. רציתי לדעת איזה כדור משכך כאבים מומלץ לקחת כדי להפסיק את הכאבים? שאלה נוספת, האם הכדור פרוקסול פורטה אכן עוזר לכך או לא ? בתודה מראש.

05/03/2003 | 16:16 | מאת:

שלום דנה ותודה שפנית לפורום קיימות היום בשוק תרופות מצוינות נגד כאבים. תרופות אלה יעילות מאד ובעלות מעט תופעות לוואי יחסית לתרופות "הישנות". תרופות אלה מצריכות מרשם רופא ולכן לא אמליץ עליהן בפורום, אך פניה לרופא המשפחה תועיל במקרה זה. הכדור פרוקסול פורטה יעיל בשיכוך כאבים כרוניים והוא משלב בתוכו שני מרכיבים יעילים. אני בכל זאת הייתי ממליצה על אחד התכשירים החדישים יותר. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם