טופמקס-תרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/09/2003 | 13:04 | מאת: אלי

אני סובל מפוסט טראומה וחרדות. קיבלתי תרופות רבות ומגוונות במשך כ-3 שנים .בימים אלה הוצעה לי תרופה הנקראת טופמקס המיועדת למעשה לסובלים מאפילפסיה.משום מה לא הצלחתי לאתר שום מידע על התרופה באינטרנט.הייתי רוצה לקבל אינפורמציה על התרופה וכן מקורות נוספים שניתן בהם לדעת יותר על תופעות הלואי.כמה זמן התרופה בשימוש?(הבנתי שמדובר בתרופה חדשה יחסית שאינה מופיעה בסל הבריאות)כמו כן אני שייך לקופת חולים מאוחדת ויש לי בטוח משלים האם אני זכאי להשתתפות הקופה?. שכחתי לציין שהכל בעצם התחיל בתאונת דרכים שהוכרה לי כתאונת עבודה וכיום אני מקבל גימלה מביטוח לאומי האםשם יוכלו לסייע לי במימון התרופה?

29/09/2003 | 20:56 | מאת:

שלום אלי החומר הפעיל הוא TOPIRAMATE. תוכל לחפש מידע בכל מנוע חיפוש. איני יודעת אם הביטוח הלאומי ישתתף במימון. תוכל לנסות מכיון שהוכרת כנכה של תאונת עבודה. לימור איזנבוד