האם ניתן לשלב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/09/2003 | 03:16 | מאת: אמיר

שלום רב קראתי בספר על ADHD ויש שם מאמר על רופא שניסה לטפל בליקוי למידה עם טרבמין = Dimenhydrinate 100 mg התרופה נימכרת ללא מרשם רופא . אני סבלתי במיוחד בילדותי מבחילות והקאות בנסיעות אוטובוס ומכונית . האם אפשר לקחת את הכדור הזה עם " ריטלין " או " אדוראל " ? הרוקח לא היה בטוח מפני שרשום שהתרופה " טרבמין " פועלת על מערכת העצבים " . בתודה מראש

25/09/2003 | 12:56 | מאת:

שלום אמיר אין אינטראקציה ומותר לקחת יחד. שנה טובה לימור איזנבוד