שימוש ללא בקרה בכדורי שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/09/2003 | 10:47 | מאת: עופר לב

שלום רב אבי הוא בן 73 חולה לב וכמו כן סובל מבעיות לחץ דם וסכרת. לוקח הרבה כדורים לבעיות הנ"ל. בנוסף הוא לוקח כדורי שינה מסוג נוקטורנו במינון הגבוה 7.5 . השימוש הוא על בסיס יומי לאורך שנים ללא הפסקה. אשמח לדעת מה יכול לקרות כתוצאה מכל התרופות והאם יש כדור חלופי במידה ואין אפשרות לשינה ללא כדור. בתודה מראש עופר לב

25/09/2003 | 12:11 | מאת:

שלום עופר לב. הכדור הזה הוא דוקא דור חדיש יותר של כדורי שינה. קשה מאד לחזור לשינה ללא כדורים אחרי שנים של לקיחה. אם אביך ישן טוב עם הטיפול שציינת, הוא יכול להמשיך איתו. מחליפים טיפול כשרואים כי השפעת הטיפול הקיים הולכת ופוחתת. לימור איזנבוד