טיפול בתא לחץ במקביל לטיפולים אחרים

דיון מתוך פורום  טיפול בתא לחץ

01/08/2021 | 09:19 | מאת: ענת

שלום, האם ניתן לעשות טיפול בתא לחץ במקביל לטיפולים אחרים כגון תרופות, כימותרפיה, הקרנות? תודה

ענת שלום רב בנושא השילוב של חמצן היפרברי יחד עם טיפולים נוספים בוצע מחקר רב. המסקנה הגורפת הינה כי הטיפול בחמצן היפרברי פועל מצויין בשילוב עם טיפולים נוספים ואף מגביר את היעילות של אותם טיפולים. לדוגמא במקרים של סרטן או טינטון הטיפול בחמצן היפרברי נמצא כטיפול אדג'ובנטי (משלים ותומך) יעיל בשילוב עם הטיפולים הקיימים היום. ישנם מספר מצומצם של מקרים בהם לא מומלץ לשלב את הטיפול עם טיפול תרופתי לדוגמא בלאומצין (תרופה כימותרפית)

מנהל פורום טיפול בתא לחץ