פיברומיאלגיה וכאבים כרוניים

דיון מתוך פורום  טיפול בתא לחץ

20/07/2021 | 09:14 | מאת: אמיר

שלום אני סובל מפיברו ורציתי לשאול האם יש הסתברות כזאת שתא לחץ יכול לרפא לגמרי פיברו או שזה רק מוריד את הכאב ?

אמיר שלום רב השיפור שניתן לראות במקרים של פיברומיאלגיה כוללים עלייה ברף הכאב, שיפור בעייפות, ירידה במספר נקודות הכאב ושיפור כללי באיכות החיים. על פי המחקרים ישנם מקרים בהם הטיפול שיפר את המצב בצורה כל כך טובה עד כדי כך שהמטופל לא עמד בקריטריונים של חולה פיברומיאלגיה כך שניתן לומר כי חלה הפוגה במחלה או ריפוי .

מנהל פורום טיפול בתא לחץ