פטרייה

דיון מתוך פורום  שיני בינה והפרעות תחושה בפה

07/03/2021 | 15:22 | מאת: ירון

לאחר ניתוח חניכיים מורכב והשתלת עצם - קיבלתי אנטיביוטיקה במינון גבוה למשך 10 ימים. כעת קיים חשד לפטרייה. האם ייתכן שבעקבות זה תתפתח במקום הניתוח פטריה? ואם כן מה המשמעות שלה ? והאם זה ייתכן בגלל משהו אחר ולא מהאנטיביוטיקה ? נאמר לי שאין צורך בטיפול... אני יכול להיות שקט ?

פטרייה בפה לאחר טיפול אנטיביוטי במטופל עם מערכת חיסונית מתפקדת אינו מהווה בעיה לאורך זמן וצפוי לחלוף ברוב המקרים ללא צורך בטיפול משלים.

מנהל פורום שיני בינה והפרעות תחושה בפה