נונחיות ומיומנות הרופא

דיון מתוך פורום  שיני בינה והפרעות תחושה בפה

13/02/2021 | 08:08 | מאת: דנית

אני מבינה שהמומחיות לביצוע הרמת סינוס פתוחה משתייכת לכירוג פה ולסת / פריודנט... שאלתי האם מומחה לשיקום פה המבצע פעולה זו הרבה יכול לעשות זאת בבטחה ? האם זו טעות לא ללכת לפריודנט / כירוג ? הרי לא בהכרח הם יהיו מנוסים יותר הגם שזה תחום הכשרתם...

זה תלוי בהרבה גורמים, אולם חזקה עלי שבחרת רופא שרוצה שהטיפול יעבור בהצלחה ואם הוא היה מרגיש לנכון להפנות אותך למישהו מיומן או מוכשר יותר הוא היה עושה זאת. בהצלחה!

מנהל פורום שיני בינה והפרעות תחושה בפה