נפילת הפנים לאחר שפגה השפעת החומצה ההיאלרונית

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

24/05/2020 | 12:50 | מאת: טלי

שלום, נאמר לי שאחרי הזרקת חומצה היאלרונית, כאשר לא מחדשים אותה , יש נפילה מסיבית יותר של הפנים מאשר אם לא הוזרקה חומצה היאלרונית כלל. האם אימרה זו נכונה? אודה לתשובתך

טלי שלום. כאשר ממלאים הלחיים בחומצה היאלורונית בטכניקת הקנולה ובכמויות גדולות, בוודאי שעם תזוזת המילוי כלפי מטה והתרוקנות הלחיים במקביל, חלה הדלדלות של העור בגלל איבוד הנפח. זו אחת הסיבות שאני מממליץ לבצע המילויים רק באמצעות הזרקה טיפתית של חומרי המילוי, לשם מניעת אפקט זה בין היתר. ברכה ד״ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות