נפיחות מתחת לעיניים שלא יורדת

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

23/01/2020 | 10:59 | מאת: לחוצה

היי ד"ר,לפני 4 חודשים רופא הזריק לי מתחת לעיניים חומצה היאלרונית בשם טאוקסן 0.1 CC בכל עין (שזה ממש מעט) ומאז יש לי בצקת מתחת לעיניים שלא עוברת מה אני יכולה לעשות בכדי לזרז את התהליך של הספיגה של החומצה בלי חומר ממיס???

ללחוצה שלום. אני שמח שלא מיהרת לבקש ״המסה״ של חומר המילוי, מאחר ו״המסה״ זו כרוכה למעשה בהזרקה של אנזים המפרק את החומצה ההיאלורונית שהוזרקה, אולם מפרק גם כמויות נכבדות מתכולת החומצה ההיאלורונית הטבעית שבעור באזור ההזרקה. עובדה העלולה להותיר שקעים בעור הנדרשים למילוי נוסף על מנת לתקנם. אם מדובר בטיפול שהתבצע כהלכה, הרי שפשוט כדאי להמתין עד להתפוגגות המילוי. בפעם הבאה הקפידי לבצע הטיפול בטכניקת הזרקה טיפתית עמוקה, אשר מניבה תוצאות מדויקות יותר והנותרות לפרקי זמן ארוכים יותר. תוכלי לקרוא מעט על השיטה באתר שלי. בברכה ד״ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות