חוטים כטיפול להרמת איזור הלסת

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

16/12/2019 | 19:03 | מאת: טלי

שלום אני בת 56.רציתי לשאול לגבי מידת בטיחות הטיפול בחוטים להרמת איזור הלסת . אילו נזקים עלול הטיפול לגרום? האם הוא יעיל והאם אכן הוא מגרה את השכבות הפנימוית ליצור קולגן ואלסטין ? תודה מראש טלי

טלי שלום. איני ממליץ על שימוש בחוטים לשום אינדיקציה. הטיפול בחוטים אינו באמת מרים ומותח למרות האסוציאציה הנלווית לחוטים. הטיפול בחוטים עלול להניב סיבוכים לא מבוטלים וגם טראומטי מאוד לעור. התוצאות המתקבלות מטיפול בחוטים אינן מרשימות אם בכלל, ויש צורך בחוטים רבים על מנת להשיג תוצאה כלשהי. שימוש מיומן בחומצות היאלורוניות מעניק תוצאות בטוחות ומבוססות וגם דיוק ורמת אסטטיקה גבוהות הרבה יותר. בברכה ד״ר אודי בר

24/12/2019 | 06:46 | מאת: טלי

תודה רבה

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות