ביו אלקמיד הזרקה לפנים

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

29/03/2019 | 12:58 | מאת: רחלי

שלום . רופא שאינו חירוגג הזריק לי לפנים לםהי 15 שנה ב 2 קמטי הצחוק משני צידי הפה ביו אלקמיד שהוא זז ויוצר גושים במקום שהתנייד שזה לכיוון הלחיים קרוב לצידי האף והמראה מלאכותי ומכוער. וגם נוצרה רגישות בעור הפנים כך שגם עם שטיפת הפנים בתחליב פנים הלחיים נעשות אדומות.שאלתי:האם אפשר להסיר או לשאוב חחק מכמות הביו אלקמיד ללא נזקים לפנים? 2. האם אני יכולה להשתמש בקרם פילינג חהסיר שכבה עליונה של העור? תודה על תשובתך למייל

רחלי שלום. חומר המילוי ביו אלקמיד שהיה בשימוש בארץ במהלך העשור הקודם הוצא אל מחוץ לחוק לשימוש בפנים בדיוק בגלל הסיבוכים הרבים שנקשרו בו. לצערי טכניקת הטיפול היחידה בשייריו כיום היא כירורגית, במהלכה מסירים את הנוזל וגם את מעטפת הביו אלקמיד הנותרת בגוף לעד. ניתוח זה עלול להותיר צלקות ופגמי מילוי בעור. ממליץ לבצע רק אם המצב אינו נסבל לחלוטין. בברכה ד"ר אודי בר

11/04/2019 | 18:04 | מאת: ?המשך שאלה

גם אצלי אותה צרה, האם אפשרי למלא בחומר אחר שיש את הביו אלקמיד?

שלום. אפשר בהחלט למלא את האזןרים הסמוכים להימצאות המילוי ביואלקמיד, אולם בכל טיפול שכזה חשוב ביותר להימנע מניקוב המעטפת בה שרוי חומר המילוי. בברכה ד"ר אודי בר

24/02/2020 | 18:50 | מאת: יעל

למיטב ידיעתי יש אפשרות להוציא את החומר עי מזרק .אני טועה?

יעל, את חומר המילוי ביו אלקמיד אי אפשר להוציא באמצעות מזרק, מאחר והמעטפת המקיפה את הנוזל בלתי ניתנת להוצאה גם באמצעות מזרק. הדרך היחידה בה ניתן להיפטר מביו אלקמיד היא באמצעות ניתוח בו מסירים את כל המעטפת יחד עם המילוי שיחדיו מהווים את הביו אלקמיד. פעולה אותה מומלץ לבצע רק במקרים קיצוניים ביותר!

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות