שקעים עמוקים מאוד מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

24/03/2019 | 17:12 | מאת: דניאל

שלום דוקטור אני בן 24 וסובל משקעים עמוקים מאוד מתחת לעיניים מאז שהייתי ילד. כולם שואלים אותי אם אני עייף גם שאני לא. יש טיפול או ניתוח לסדר את זה?

דניאל שלום. שקעים כהים ועמוקים מתחת לעיניים נפוצים גם בצעירים על רקע מוצא אתני ונטייה גנטית מההורים. אין כל צורך בניתוח לתיקון התופעה והיא ניתנת לטיפול מלא באמצעות הזרקה מקומית של חומצה היאלורונית המעניקה נפח לאזור השקוע לפרקי זמן ממושכים ביותר . אגב, הטיפול לא כואב וקצר ביותר. בברכה ד"ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות