למה אין סכין גמא בישראל?

דיון מתוך פורום  רדיותרפיה

05/09/2018 | 05:01 | מאת: רמי

ממה שקראתי באינטרנט, המכשיר הזה קיים ב-300 מרכזים רפואיים בעולם, כולל בלבנון, מצרים, ירדן, סוריה וטורקיה והוא נחשב למכשיר ההקרנות הטוב ביותר לטיפול בממאירויות מוחיות. האם אתה חושב שכדאי להגיש בג"ץ בנושא נגד משרד הבריאות? כמו כן, ראיתי תשובות ישנות בפורומים משנת 2013 שבהם כתבת שהמכשיר כן קיים בישראל, ובאתר האינטרנט באנגלית של HMC כתוב שהוא קיים. האם זה אומר שהמכשיר היה בישראל לפני כמה שנים והדבר הופסק? מדוע?

שלןם רמי לא היה אף פעם כזה דבר בישראל לדעתי גם לא צריך כי יש תחליפים טובים שנותנים מענה דומה

30/12/2019 | 20:45 | מאת: שרית

אילו תחליפים קיימים? בדגש לעל גידול מח באזור לא נתיח

מנהל פורום רדיותרפיה