דיכוי זמני של דחפים מיניים באמצעות טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

30/04/2024 | 15:02 | מאת: אפרים

אני חרדי באמצע שנות העשרים, נשוי ואב ל 4, יש לי התמכרות מין מאוד קשה שמלווה אותי מאד היותי נער בן 13! מה שגורם לי לאונן באופן יומיומי ולפעמים אפילו כמה פעמים ביום וגם גורם לי לפעמים להגיע למצבים של בגידות, אשתי לא יודעת על זה וגם כך שאר המכרים הרבים שלי, בחודשים האחרונים אני נמצא בטיפול זוגי יחד עם אשתי אצל פסיכולוגית גדולה ומפורסמת, שאלתי אותה האם הטיפול אצלה יעזור לי גם להיגמל מההתמכרות שלי או שאני צריך ללכת לגמילה בנוסף לטיפול אצלה ולשמחתי היא ענתה לי שהטיפול אצלה יעזור גם להתמכרות שלי אבל אמרה והדגישה שיכול לקחת הרבה מאוד זמן עד שתוצאות הטיפול יורגשו ורמת ההתמכרות תפחת (אמרה שזה יכול לקחת שנה וגם שנתיים) ולכן המליצה לי מאוד לברר על אופציה של תרופות לדיכוי דחפים מיניים - בדגש על תרופות שלא ישפיעו על התפקוד המיני באופן גורף וארוך טווח אלא כל פעם נקודתי לכמה שעות כך שאוכל נגיד לקחת כל יום כדור שישפיע עלי במהלך היום ובערב תפוג ההשפעה וכדומה כדי שלא יפריע לי במהלך החיים עם אשתי שכאמור לא יודעת בכלל על ההתמכרות שלי. אשמח לקבל מענה מקצועי בהקדם בתודה מראש!

טיפול זוגי שממוקד בזוגיות ולא מתעסק במיניות לא יכול לעזור באופן מיוחד בהתמכרות. ההתמכרות היא לא רק כתוצאה מעודף חשק .התמכרות מינית יש לה גם מענים אחרים לנפש, המענים הם לא טובים אבל אז מגיע ההתמכרות ומקלה קצת. אתה צריך מטפל/ ת מינית שזו בהתמחות שיש לו/ לה. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן לפנות חמדה 054-4390916

מנהל פורום התמכרות למין