אובססיה בלתי נשלטת

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

13/08/2023 | 08:32 | מאת: מושון ומושונית

בן 65 ואשתי בת 60 שנינו אובססיביים למין. מסוגלים לקיים 4 פעמים יחסי מין ביממה כולל אורגזמות. יש לי זקפה מאוד חזקה וללא כדורים. אשתי בכל הזדמנות "מתחילה" איתי וגורמת לי לשכב איתה. מרגיש מותש בשלב מסויים אבל לא מסוגל לא לשכב איתה. מה שבעיקר מדרבן אותה שהתברר לנו שהפין שלי במהלך השנים האחרונות התארך ב 2 ס"מ לערך. (גם כך גודלו מעל הממוצע). מבקש עצה/הדרכה מה לעשות כדי "להרגיע" את אשתי. שנינו פנסיונרים מבלים המון ומטיילים. אבל הסקס הוא במרכז.

תשוקה מינית בגיל השלישי זה בהחלט מרשים. במידה וזה לא נוח לאחד הצדדים יש לדבר על זה על מנת להגיע לעמק השווה. אם אין אפשרות לדבר על זה בניכם , אפשר לגשת לאיש מקצוע מתחום של טיפול מיני על מנת שיעזור לכם להגיע לעמק השווה.

מנהל פורום התמכרות למין