אני מכור והרסתי לעצמי תחיים!

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

19/05/2023 | 16:11 | מאת: יוסי

שלום רב, אני נשוי באושר לאישה מקסימה אבל... יש לי בעיה. אני מבלה זמן רב בצפייה בסרטי פורנו באינטרנט ומציץ בתמונות עירום של נשים ברשת. מאז שהייתי בתיכון אהבתי להביט בתמונות של נשים עירומות ברשת ולגרות את עצמי. ניסיתי להפסיק כמה פעמים, אך אף פעם לא הצלחתי להחזיק מעמד וחזרתי שוב להסתכל בסרטים ובתמונות. חשוב לי לציין שאני ממש לא רוצה לעשות זאת, אך אני פשוט לא מצליח לעמוד בדחף להיכנס במחשב לסרטי פורנו. אני לא רואה בזה שום דבר טוב, והמצב מתסכל אותי מאוד. אני מרגיש שאני הורס את הזוגיות. אני אוהב את אשתי ומרגיש שאני פוגע בה. לפני כמה זמן אשתי גילתה התכתבויות שלי עם בחורות. כמובן שהיא מאוד נפגעה, בכתה, הרגישה נבגדת, אמרה שפגעתי בה ושהיא איבדה אמון בי. אני כועס על עצמי, מאוכזב מעצמי, רוצה לשמור על הזוגיות ועל אשתי. אני רוצה להיגמל מההתמכרות שלי לפורנו. אנא עזרו לי. אני יודע שהרסתי את הזוגיות במו ידיי, ואני נואש כי אינני מצליח להיגמל. אני רוצה להוכיח את אהבתי לאשתי ולשקם את האמון בינינו. מה עליי לעשות? זה בדיוק נה שקרה לי

התמכרות לפורנו שונה מהתמכרויות אחרות. עקב כך היא זקוקה להתייחסות טיפולית מקצועית. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 0544390916 חמדה

מנהל פורום התמכרות למין