התמודדות עם גמילה מפורנוגרפיה

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

05/09/2021 | 10:13 | מאת: רפי

הייתי בעברי מכור לפורנו וזה לא עשה טוב למערכת היחסים שלי ככה שהחלטתי להפסיק לגמרי. הפסקתי לראות לפני כחודש ימים וזה נורא קשה, מרגיש מדוכדך לעיתים, מדי פעם אני מסתכל בתמונות , האם זה משהו שאני יכול להרשות לעצמי או שעלי להמנע מכל סוג של חשיפה לדבר הזה?

ההתמודדות עם התמכרות לפורנו איננה ע"י הימנעות כללית. יש צורך בטיפול יותר מעמיק על מנת להבין את המקום הזה ואז לבנות תוכנית גמילה מסודרת. אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 אוכל לעזור לך . חמדה

מנהל פורום התמכרות למין