התמכרות למין על גבול הסטיריאסיס

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

24/10/2019 | 02:57 | מאת: בן 18

בחור בן 18 , בדיוק סיים בית ספר , אני זוכר כי הייתה לי מיניות מוגברת עוד מגיל צעיר. בכיתה ב' גיליתי את הפורנוגרפיה , בכיתה ג' כבר הייתי מפנטז על מין עם חברותיי לכיתה ומאונן. בגיל 15 פורנו החל לשעמם אותי ועברתי למקורות אחרים , ניסיתי הכל , ארוטיקה אומנותית , אתרי היכרות ושיחות ווידאו באינטרנט , במהלך גיל ההתבגרות , כל קשר רומנטי שיצרתי עם בנות המין השני נהרס בשל הדגש שלי על מין , בשלב הזה אני לא בטוח אם אני מסוגל לחוש חיבה למישהי או שאני פשוט רוצה לשכב איתה. לאט לאט הבנתי שיש בעיה והחלטתי לנסות להפסיק לאונן , לשווא . כל ניסיונותיי , כל הטאקטיקות שמצאתי באינטרנט נכשלו . שלשום ניסיתי לנסות להפסיק שוב , היום הראשון הוא תמיד קל , היום השני הוא הכי קשה . היום אני בקושי יצאתי מהמיטה, כל טריגר קטן יכל לשבור אותי , שכבתי במיטה והרגשתי פיסית שכל אזור המפשעה שלי טעון ודורש תשומת לב ללא הפסקה . ניסיתי להרדם ולא הצלחתי , אני יודע שאוננות עוזרת לי להרדם ולכן נשברתי . אך במקום לעשות את זה מהר וללכת לישון ,נתקעתי שעות רבות באתר של שיחות ווידאו . עכשיו כשסיימתי אני מבין שאין ביכולתי האישית לפתור את הבעיה הזו ושעד שלא אפטורה לא יהיו לי חיים נורמאליים. הייתי בטיפול פסיכולוגי במשך כל השנה שעברה אך לא הצלחתי לאזור אומץ ולהגות את הבעיה , כמובן שלהסביר אותה להוריי גם מחוץ לתחום . לאן אני אמור לפנות? איני יודע איזה מומחה מתעסק בבעיות כמו שלי , ומכיוון שאיני אצמעי כלכלית אין ביכולתי לפנות לגורם פרטי . האם קיימים מומחים מטעם קופת החולים שיכולים לעזור לי ללא תשלום ובדיסקרטיות מוחלטת ( בלי שאף אחד יגלה , אפילו הוריי) כרגע אני עושה את השלב הכי קשה , הצעד הראשון , אך מה אמור להיות הצעד הבא?

אין ספק מהסיפור שלך עולה כי התמכרת למין ע"י אוננות. לצערי תחום זה עדין לא מוכר כמשהו שיש לטפל בו השרות הציבורי. אולי כמו שהלכת לטיפול פסיכולוגי תבקש ללכת שוב רק הפעם תבחר את האיש הנכון. אם אתה גר באיזור המרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה .כמובן השרות פרטי ודסקרטי.

מנהל פורום התמכרות למין