התעוררה בעיה מסויימת שאין לי תשובה

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

29/04/2019 | 13:14 | מאת: צביקה

אני נשוי מעל 25 שנים וכבר בתחילת הכרותנו אשתי ואני קיימנו יחסי מין בתדירות מאוד גבוהה. כאשר 2 הילדים היו קטנים אז באופן טבעי התדירות ירדה אבל בכל זאת קיימנו יחסים בכל הזדמנות. יש לציין שאשתי ואני מאוד נהנים ורוצים ומרוצים. כבר שנתיים ש 2 הילדים לא בבית ושוב חזרנו ליחסי מין בתדירות גבוה אמנם לא כמו שהיינו צעירים אבל היום יותר איכותיים ומושקעים. לאחרונה אשתי זורקת בחלל האויר שאולי שנינו חולי מין וזו התמכרות כמו כל התמכרות. בהתחלה אמרתי לה שבעצם למה לא. הרי שנינו רוצים ונהנים ולא עושים רע לאף אחד ואני לא רואה בזה בעיה. היא טוענת שאני לא מבין את הבעיה ומנהג כמו בת יענה. לשאלתי אז מה הפתרון או ומה עלינו לעשות היא טוענת שאם היה לה פתרון היתה אומרת. היחסים בינינו נהדרים ואין כל פגיעה גם ביחסי המין אבל באיזהשהוא מקום זה מטריד אותי ואינני יודע בעתיד לאן זה יוליך או יתפתח. העלתי אפשרות של יעוץ היא דחתה את הרעיון בטענה שהיא לא מוכנה להחשף למה שיש בינינו וזה לא עיניינו של אף אחד. היא אשה מאוד אמינה וישרה ואני סומך ובוטח בה ב 100 אחוז. ניסיתי ביוזמנתי להוריד את היחסי מין בינינו ואם אני לא מתקרב היא שואלת מה אתה כבר לא אוהב אותי? מה קורה אני בשבילך וכו'.מה את מציע לעשות?

העובדה שאתם מקיימים יחסי מין לעיתים תכופות זה סבבה. התברכתם אחד בשני שיש תאום ברמת החשק של שניכם. אין כול פסול לקיים יחסי מין תכופים כול עוד זה מתאים לשני הצדדים. לא ברור מה אשתך אומרת דרך זה . האם יש משהו נסתר בדבריה? עושה רושם שהיא לא מרוצה ממשהו ולא לגמרי ברור ממה. אם תרצו לברר את הנסתר בפגישה ואתם גרים במרכז אתם מזמנים ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום התמכרות למין