בעיית היתמכרות לפורנו

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

01/02/2019 | 14:07 | מאת: דוד

אני מכור מעל ל10 שנים לתחושת העונג שבאוננות ובפורנו,זה חוסם אותי לגמרי מלהכיר בחורות כי הגוף שלי מסופק כבר ולא מרגיש צורך בגוף של אישה,זה ממש מדכא כי אני מאוד רוצה חברה לחיים וחייב שתהיה לי את התשוקה המינית שתחזור אליי

בבעיית התמכרות לפורנו יש לטפל במישור הפסיכולוגי-מיני. התשוקה לא תחזור סתם כך ,יש להבין לעומק יותר מה גרם לך להתמכר לפורנו. במידה ואתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר 054-4390916. אני מומחית להתמכרויות למין למיניהם. חמדה

מנהל פורום התמכרות למין