גמילה מצפייה באתרים פורנוגרפים

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

26/08/2018 | 16:16 | מאת: נער אובד עצות

זה התחיל מכך שחבר טוב שלי שלח לי סרטון עם חומר פורנוגרפי וצפיתי בו. לאחר שבוע קיבלתי עוד סרטון כזה ולמחרת נכנסתי לאתר פורנו וצפיתי הסרטונים. מאז אני לא מצליח להפסיק לצפות בזה או לחשוב על זה. לאחרונה, אני צופה בסרטוני פורנו וזה מתלווה בכך שמאונן. הייתי רוצה לדעת איך להיגמל מצפייה באתרים פורנוגרפים ואיך להיגמל מלאונן.

אחת הדרכים להיגמל מצריכה של פורנו היא להבין איזה צורך זה ממלא מעבר לחלק המיני. אוננות יתר היא סוג של תחליף לכדור הרגעה ולעיתים זה מה שאוננות ממלאת.

מנהל פורום התמכרות למין