האם אני מכור לפורנו

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

02/07/2018 | 00:47 | מאת: גבר גבר

לפעמים יוצא לי לצפות שעות בפורנו, אבל עכשיו חסמתי בנטספרק את האפשרות ולפעמים אני מבקש שיורידו לי תחסימה ואני צופה ומחזירטכנית זה קורה פעם בכמה חודשים, הייתה תקופה של שנתיים שלא היה לי אינטרנט ולא צפיתי כלל בפורנו אבל הייתי בזוגיות, וכצעט שנפרדנו ואז צפיתי קצת בפורנו ואחרי זה התבאסתי אני מרגיש שאף פעם בת הזוג לא תוכל לספק אותי שאפילו שיפה אבל לא בלונדה, וגם לא זורמת ולא מסתדר לנו תנוחות שונות, איך אדע אם אני מכור לפורנו ולכן מתבאס צבת הזוג כשלא צפיתי לא היה לי קושי גדול וכשחזרתי לצפות נהיה קושי יותר גדול????

מה שהופך אדם למכור? זה כאשר ההתמכרות מתחילה להפריע לו לנהל חיים תקינים. עושה רושם שהצפייה המרובה שלך בפורנו הכן גרמה לנזק. והכן שיש נטייה להתמכרות.

03/07/2018 | 10:32 | מאת: גבר גבר

איזה סוג של מטפל יכול לעזור בענין הזה של התמכרות לפורנו????

אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר 054-4390916

מנהל פורום התמכרות למין