אימון ,וסיפוק בחיי המין,,

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

21/10/2017 | 14:11 | מאת: שימי

אני כבר חציתי את גיל ה - 70 ובת זוגתי כמעט בגיל 60 , וב90% מהמקרים היא דוחה את יחסי המין מכל מיני סיבות , בשנים האחרונות אחרי 20 שנות גירושין היא גרה עם הגרוש שלה , והיא מצהירה כמעט בכל פגישה שהיא לא מקיימת איתו יחסי מין, האם להאמין ???או שיש בניהם יחסים והיא אינה צורכת יחסים איתי ???? אחרי הרבה שנים של קשר מיוחד ,,,,,,,,,,,,,ואני עדיין בכושר מלא ,, ללא שום ,,,,,,,,,,,,,,,

הסיבות להימנעות מיחסי מין בגילאיים האלה יכולות להיות סיבות רבות ומגוונות. במידה ובת הזוג שלך נמנעת ממין חשוב להבין מה הסיבה לכך. ניתן לפנות לייעוץ עם הנושא במידה וזה מפריע בקשר ומתסכל אותך. אם אתה גר במרכז ניתן ליצור איתי קשר לנייד 054-4390916 חמדה.

מנהל פורום התמכרות למין