האם התמכרות לאוננות גם היא התמכרות?

דיון מתוך פורום  התמכרות למין

23/06/2017 | 03:21 | מאת: אבי

ובכל מקרה רצוני לשאול איך מפחיתים אוננות מרובה שמרגישה כמו התמכרות ומפריעה לתיפקוד מחמת שהיא גורמת למיקוד מופרז באוננות במקום בחיים, וכן עייפות, כאבי ראש, והפרעה ליחסים עם חברות

התמכרות למין באשר היא שהיא מפריעה בתפקוד היום יומי ובקשרים, לא משנה אם זו אוננות מרובה, צפיה בפורנו, צריכה מוגברת של שרותי מין כמו זונות. אני מניחה שעשית עם עצמך הסכמים רבים להפסיק עם זה אך ללא הצלחה. בוודאי הצלחת להחזיק מעמד כמה שבועות ואחר כך המצב שוב חזר לסורו. אם זה המצב אין מנוס אלא לפנות לאיש מקצוע בתחום. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום התמכרות למין